Japonya Haberleri

japonya haberleri ve güncel japonya gelişmeleri, japonya ile ilgili tüm video, japonya fotoğrafları ve japonya haberleri Diyanet Haber sitemizde


Japonya

Japonya Tokyo Camii ve Diyanet Türk Kültür Merkezi bünyesinde kurulan Tokyo Camii Enstitüsü tarafından "Uzak Doğu'da İslam Sempozyumu" düzenlendi.

Japonya

Japonya'nın başkenti Tokyo'da bir Osmanlı geleneği olan "Bed-i Besmele" geleneği yaşatılmaya devam ediyor.

Japonya

Japonya'nın başkentindeki Tokyo Camii, İslam dinini yakından tanımak isteyen Japon toplumundan 50 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlıyor.

Japonya

Japonya’nın başkentindeki Tokyo Camii'nde "2023 Yılı Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle gül dağıtıldı.

Japonya

Japonya'nın başkentindeki Tokyo Camii'nde, Hazreti Muhammed'in dünyaya teşrifi kabul edilen Mevlid Kandili idrak edildi.

Japonya

Japonya’nın başkenti Tokyo'da Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Tokyo Camii ve Diyanet Türk Kültür Merkezinde "Türk Devletleri Kültür...

Japonya

Japonya’da Tokyo Camii’ni ziyaret eden Hristiyan Kız Ortaokulu öğrencileri, en çok ezan ve Kur’an-ı Kerim tilavetinden etkileniyor.

İHTİDA HABERLERİ

Fransa vatandaşı Brice Manon (22) Tokyo Camii’nde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

Japonya

Japonya'nın başkentinde bulunan Tokyo Camii‘nin ilk imamlarından Seyyah Kadı Abdürreşid İbrahim Efendi dualarla anıldı.

Japonya

Japonya'nın başkenti Tokyo'da Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Tokyo Camii'nde "English Cafe" etkinliği düzenlendi.

Japonya

Japonya’da bulunan Ankara Üniversitesi öğretim üyelerinden oluşan heyet, Tokyo Camii & Diyanet Türk kültür Merkezi ve Tokyo Yunus Emre Enstitüsünü...

Japonya

Japonya'da Diyanet İşleri Başkanlığı Tokyo Camii'nde eğitimlerini tamamlayan öğrenciler için "Yıl Sonu Programı" düzenlendi.