Giresun il müftülüğü Haberleri

giresun il müftülüğü haberleri ve güncel giresun il müftülüğü gelişmeleri, giresun il müftülüğü ile ilgili tüm video, giresun il müftülüğü fotoğrafları ve giresun il müftülüğü haberleri Diyanet Haber sitemizde


Giresun Müftülüğü

Giresun'da konuşan Diyanet İşleri Başkanlığı Vaizi Ayşe Akkoç, ailelerin zaman yönetimi konusunda bilinçli davranması gerektiğini vurguladı.

Giresun Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı'nın başlattığı "Özgür Filistin'in Yanındayız" yardım kampanyasına bir destekte minik öğrencilerden geldi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Giresun İl Müftülüğünce Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonu ile kutsal topraklara gidecek vatandaşlara yönelik seminer düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Giresun İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay, 4-6 yaş Kur’an kursunda eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Giresun İl Müftülüğünce "İyilik İle Gönüllere Dokun" temalı masal yarışmasında dereceye girenler için "Ödül Töreni" düzenlendi.

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğü ve TDV Giresun Şubesi "Unutursan Yetim Kalır!" temasıyla başlattığı yardım kampanyasıyla her ay 50 yetim çocuğa iyilik...

Giresun Müftülüğü

Giresun KYK Sahil Kız Öğrenci Yurdunda kalan üniversite öğrencileri Şehit Eren Bülbül'ün kabrini ziyaret etti.

Giresun Müftülüğü

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Giresun Çınarlar Camii emekli Müezzin Kayyımı Ali Günaçtı, dualarla ebediyete uğurlandı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Giresun İl Müftülüğünce, göreve yeni başlayan aşçı, şoför, temizlik, koruma ve güvenlik görevlileri "Oryantasyon Eğitimi"ne alındı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığınca hayata geçirilen "Baba Okulu" projesi kapsamında Giresun'da baba ve baba adaylarına yönelik seminerler düzenlendi.

Giresun Müftülüğü

Giresun Üniversitesi öğrencileri, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerler için hatim okudu.

İHTİDA HABERLERİ

Güney Kore vatandaşı Jongjoo Lim, Giresun İl Müftülüğünde düzenlenen törende kelimeişehadet getirerek Müslüman oldu.