Camiler ve din görevlileri haftası Haberleri

camiler ve din görevlileri haftası haberleri ve güncel camiler ve din görevlileri haftası gelişmeleri, camiler ve din görevlileri haftası ile ilgili tüm video, camiler ve din görevlileri haftası fotoğrafları ve camiler ve din görevlileri haftası haberleri Diyanet Haber sitemizde


Bolu Müftülüğü

Bolu Mengen İlçe Müftülüğü, “Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında “Tasavvuf Musikisi Dinletisi” programı düzenledi.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri İncesu İlçe Müftülüğü, "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında çeşitli ziyaretler düzenliyor.

Kahramanmaraş'ta üniversiteli gençler "1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle İl Müftülüğünü ziyaret etti.

Edirne Müftülüğü

Edirne Süloğlu İlçe Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında ziyaretler düzenlendi.

Hakkari Müftülüğü

Hakkari Çukurca İlçe Müftülüğünce düzenlenen konferansa katılan İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, “Yaptığımız ibadetler bizi kötülüklerden alıkoymuyorsa kendimizi murakabe edeceğiz.” dedi.

Muş Müftülüğü

Muş Bulanık İlçe Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında konferans düzenlendi.

Bilecik Müftülüğü

Bilecik'te "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Sivas Müftülüğü

Sivas Valisi  Dr. Yılmaz Şimşek, "1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle düzenlenen programa katılarak din görevlilerinin haftasını tebrik...

Aydın Müftülüğü

Aydın Bozdoğan İlçe Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu...

Bilecik Müftülüğü

Bilecik İl Müftülüğünce düzenlenen konferansa katılan Tarihçi Yazar Mustafa Turan, “Bizim milletimiz din gönüllülerimizi önder ve başının tacı yapmıştır.” dedi.

Ağrı Müftülüğü

Ağrı Tutak İlçe Müftülüğünce düzenlenen konferansta konuşan İl Müftüsü Celal Büyük, “Bugünkü sıkıntılarımızın temelinde Kur’an ve sünnetten uzaklaşmamız var.” dedi.

Bayburt Müftülüğü

Bayburt İl Müftülüğü  "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans düzenlendi.