Camiler ve din görevlileri haftası Haberleri

camiler ve din görevlileri haftası haberleri ve güncel camiler ve din görevlileri haftası gelişmeleri, camiler ve din görevlileri haftası ile ilgili tüm video, camiler ve din görevlileri haftası fotoğrafları ve camiler ve din görevlileri haftası haberleri Diyanet Haber sitemizde


Karaman Müftülüğü

Karaman’da konuşan Dini Yayınlar Genel Müdürü Cafer Tayyar Doymaz, “Bizim inançta, ibadette ve sosyal hayatta istikameti yakalamamız gerekiyor.” dedi.

Samsun Müftülüğü

Samsun Canik İlçe Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Muğla Müftülüğü

Muğla il ve ilçe müftülükleri tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye'de din görevlilerine yönelik “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında kahvaltı programı düzenlendi.

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye İlçe Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında ziyaretler düzenlendi.

Hatay Müftülüğü

Hatay İl Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında ziyaretler düzenlendi.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bismil İlçe Müftülüğü tarafından "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans gerçekleştirildi.

Bolu Müftülüğü

Bolu Mengen İlçe Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında programlar düzenleniyor.

Kütahya Müftülüğü

Kütahya Gediz’de din görevlilerine yönelik “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında kahvaltı programı düzenlendi.

Adana Müftülüğü

Adana İl Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında programlar düzenleniyor.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri'de ilçe müftüleri ve daire personeli "Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle İl Müftüsü Yusuf Akkuş'u...

Amasya Müftülüğü

Amasya İl Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında konferans düzenlendi.