4-6 Yaş Kur’an kursu Haberleri

4-6 Yaş Kur’an kursu haberleri ve güncel 4-6 Yaş Kur’an kursu gelişmeleri, 4-6 Yaş Kur’an kursu ile ilgili tüm video, 4-6 Yaş Kur’an kursu fotoğrafları ve 4-6 Yaş Kur’an kursu haberleri Diyanet Haber sitemizde


Bolu Müftülüğü

Bolu Mengen İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur’an Kursu minikleri, harçlıklarıyla Gazzeli kardeşlerine destek oldu.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Diyanet İşleri Başkanlığı olarak gençlerimizi hem camiyle hem de camilerimizin bitişiğindeki gençlik merkezleriyle...

Bursa Müftülüğü

Bursa Yıldırım İlçe Müftülüğüne bağlı Darusselam 4-6 Yaş Kur’an Kursu'nda "Ramazan Ayının Paylaşan Minikleri" projesi hayata geçirildi.

Kırklareli Müftülüğü

Kırklareli Müftülüğü koordinesinde yapılacak olan Kocahıdır Mahallesi 4-6 Yaş Kur'an Kursu için temel atma töreni düzenlendi.

Rize Müftülüğü

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, İl Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileriyle bir araya geldi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Ardahan İl Müftülüğüne bağlı Site Camii'ndeki 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda "Dönem Sonu Karne Programı" gerçekleştirildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Muş Korkut İlçe Müftülüğü koordinesinde yapımı tamamlanan 4-6 Yaş Kur’an Kursu törenle hizmete açıldı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Hakkari İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu Hacı Hacı Gür 4-6 Yaş Kur’an Kursunda düzenlenen "Yerli Malı Haftası" etkinliğine katıldı.

Sivas Müftülüğü

Sivas İl Müftülüğüne bağlı Kılıçlar Kur’an Kursunda eğitim gören 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, harçlıklarıyla "Özgür Filistin’in Yanındayız" kampanyasına destek...

Kütahya Müftülüğü

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde tarihle yeniliği buluşturan  Pazar Camii ve Pazar Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursu törenle açıldı.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kamu Külliyesi 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğretici ve öğrencileriyle bir araya geldi.

Rize Müftülüğü

Rize İkizdere İlçe Müftülüğü koordinesinde hayırsever iş insanının destekleriyle inşası tamamlanan İkizdere Kubbeli Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursu dualarla açıldı.