Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize’ye atandığı günden itibaren 4-6 yaş Kur’an kursları başta olmak üzere hafızlık kurslarına düzenli ziyaretler gerçekleştirerek öğrencilerle hasbihal ediyor.

2-17

Ziyaretler kapsamında eşi Zeyneb Baydaş ile Fener Çaykur Camii Kız Kur'an Kursu 4-6 Yaş Grubu ve 15 Temmuz Şehitler Kur’an Kursu 4-6 Yaş Grubu minik öğrencilerini ziyaret eden Vali Baydaş, öğrencilerle birebir ilgilenerek öğrendikleri duaları dinledi, hediyeler dağıttı.

Vali Baydaş, 15 Temmuz Şehitler Kur’an Kursu hafızlık sınıfı öğrencileriyle hasbihal ederek hafızlık eğitimlerinde başarılar diledi.

3-20

Rize’de 4-6 yaş Kur’an kurslarına yoğun ilgi gösterildiğini ifade eden Vali Baydaş, "Kur’an kurslarımızın 4-6 yaş sınıflarında eğitim gören öğrencilerimiz milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler olacaklar. Hedefimiz müstakil binalarda hizmet verecek 4-6 yaş Kur’an kursları inşa ederek minik öğrencilerimizin rahat bir şekilde eğitim almalarını sağlamaktır. Bunu ilk fırsatta hayata geçirmenin çabası içerisindeyiz. Daha çok çocuğa, daha çok gence dokunma gayretindeyiz. Müftülüğümüzün çalışmalarını yakinen takip ediyorum. Emeği geçen tüm Müftülük personelimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

4-12

İl Müftüsü Naci Çakmakçı, 4-6 yaş Kur’an kurslarında Kur’an-ı Kerim eğitiminin yanında sevgi, saygı, merhamet, yardımlaşma, paylaşma, dayanışma ve hoşgörü gibi başlıklar altında değerler eğitimi verildiğini belirterek Vali Baydaş’a bilgi verdi.

Editör: Rize Müftülüğü