Şanlıurfa Haberleri

şanlıurfa haberleri ve güncel şanlıurfa gelişmeleri, şanlıurfa ile ilgili tüm video, şanlıurfa fotoğrafları ve şanlıurfa haberleri Diyanet Haber sitemizde


Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri'nde açılan Diyanet yayınları standına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa İl Müftülüğü "Değerleriyle Güçlü Ailem" projesi kapsamında "Ailede Zaman Bilinci" konulu konferans düzenledi.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa İl Müftüsü Ramazan Tolan, "Gençlerimizin bir çok sorunları var. Bunlarla ilgilenmediğimizde felaket bizim kapımıza gelir." dedi.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa Eyyübiye İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları Filistin için bağışladı.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa Karaköprü İlçe Müftülüğü tarafından kırsal mahallelere yönelik "Kırsal Kesimdeki Kadınlara İrşat Faaliyeti" projesi başlatıldı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Şanlıurfa Siverek'te "Peygamber Sünnetinde Ailenin Önemi"  ile "İyi Bir Müslüman Nasıl Olmalı" konulu konferans ve panel düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde, "9 Şubat Dünya Sigara Bırakma Günü" münasebetiyle Birecik İlçesinde seminer düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Şanlıurfa Eyyübiye İlçe Müftülüğüne bağlı Hüseyin Oruç Kur’an Kursu öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları Filistin için bağışladı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Şanlıurfa Eyyübiye Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Eyyübiye Şubesince Filistinli mazlumlar yararına "Hayır Çarşısı" kuruldu.

DİYANET HABER

"Peygamberler şehri" olarak da adlandırılan Şanlıurfa'da depremlerde hasar gören camilerde onarım devam ediyor.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü iş birliğinde Müftülük personeline yönelik afetlerde kurtarma, arama ve tarama...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Şanlıurfa Haliliye Müftülüğüne bünyesinde faaliyet gösteren "Haliliye Çocuk Akademisi" ilk meyvelerini vermeye başladı.