Şanlıurfa Haberleri

şanlıurfa haberleri ve güncel şanlıurfa gelişmeleri, şanlıurfa ile ilgili tüm video, şanlıurfa fotoğrafları ve şanlıurfa haberleri Diyanet Haber sitemizde


Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa'da İl Müftülüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde sürdürülen bağımlılıkla mücadele seminerleri devam ediyor.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Şanlıurfa İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şanlıurfa Şubesi, 2023 yılı içerisinde 28 bini aşkın muhtaç aileye yardım elini uzattı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Şanlıurfa Haliliye İlçe Müftülüğüne bağlı Yeni Arabi 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, harçlıklarını Filistin için bağışladı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Şanlıurfa’da 2 bin 228 okulda eğitim gören 725 bini aşkın öğrenciye bağımlılıkla mücadele semineri veriliyor. Tüm okullarda eğitim verilmesi beklenen...

İHTİDA HABERLERİ

Şanlıurfa'da yaşayan Ukrayna vatandaşı Olena Mınıeıeva, Müslüman oldu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Şanlıurfa'da Kur’an-ı Kerim’de örnek bir şahsiyet olarak gösterilen Hz. İbrahim’in tevhid mücadelesi anlatıldı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kadın Aile ve Gençlik Merkezi (KAGEM) tarafından Halfeti İlçesinde "Kudüs Bilinci" konulu...

GÜNDEM

Şanlıurfa'da öğretmenleri taşıyan servis aracı devrildi, 9 kişi yaralandı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde sürdürülen bağımlılıkla mücadele seminerleri devam ediyor.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Şanlıurfa İl Müftülüğü organizesinde kadınlara yönelik "Diyanet İşleri Başkanlığı ve Kadınlar Çerçevesinde Kariyer" konulu söyleşi düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Şanlıurfa İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şanlıurfa Şubesi tarafından "Kış Bayramı" sloganıyla 175 muhtaç ve yetim çocuk sevindirildi.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa'da her hafta farklı bir ilçe ve kırsal alanda düzenlenen seminerlerle öğrenciler bağımlılık hakkında bilinçlendiriliyor.