Kur'an Haberleri

Kur'an haberleri ve güncel Kur'an gelişmeleri, Kur'an ile ilgili tüm video, Kur'an fotoğrafları ve Kur'an haberleri Diyanet Haber sitemizde


#KEŞFET

Mukaşkışe ne demektir? Kâfirûn Sûresi mushafta kaçıncı sıradadır? Kâfirûn Sûresinin isimleri nelerdir?

Isparta Müftülüğü

Isparta Müftülüğü tarafından Belediye Kültür Merkezinde "Kur'an-ı Kerim Ziyafeti ve Ezgi Gecesi " düzenlendi.

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye İlçe Müftülüğüne bağlı ihtiyaç odaklı Kur’an kurslarında eğitim gören vatandaşlar Kur'an Kerim öğrenmenin sevincini yaşıyor.

Muğla Müftülüğü

Muğla Köyceğiz'de Kur'an'a geçen minik öğrenciler için "Kur'an-ı Kerim'i Okumaya Geçiş Programı" düzenlendi.

DİYANET HABER

Ankara Etimesgut'ta Gazze ve şehitler için "Kur'an-ı Kerim Tilaveti" programı düzenlenecek.

Bilecik Müftülüğü

Bilecik'te din görevlileriyle bir araya gelen Prof. Dr. Orhan Çeker, Kur'an ve Sünnet'in ayrıştırılmak istendiğini belirterek bunun bir İslam'ı bozma...

Dini kavramlar

Beyyine ne anlama gelmektedir? Kur'an-ı Kerim'de “beyyine” kelimesi geçer mi? Kur’ân’ı Kerim'in  98. sûresinin adı nedir?

ALİ ERBAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremlerin birinci yılında Kahramanmaraş Kapıçam Şehir Mezarlığı'nı ziyaret etti. Ziyarette Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali...

Diyanet Takvimi

Bir Ayet: "Ey insanlar! Rabbinizden size bir öğüt, kalplerdeki hastalıklara bir şifa, inananlara bir rehber ve rahmet gelmiştir." (Yûnus, 10/57)

Diyanet Bilgi

Kur'an-ı Kerim'de Mi'rac olayı geçer mi? Buhârî ve Müslim’de Mi'rac

TEŞKİLAT HABERLERİ

Konya Sarayönü'nde konuşan İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, "Kur’an kalbin gıdası, derdin dermanı ve kurtuluşun anahtarıdır." dedi.

Antalya Müftülüğü

Antalya Alanya Müftülüğüne bağlı Mustafa Uğuz 4-6 Yaş Grubu Kur’an kursunda eğitim gören minik öğrenciler, Kur'an'a geçmenin mutluluğunu yaşadı.