Kur'an Haberleri

Kur'an haberleri ve güncel Kur'an gelişmeleri, Kur'an ile ilgili tüm video, Kur'an fotoğrafları ve Kur'an haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

Bitlis Tatvan İlçe Müftülüğüne bağlı Hz. Hamza 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencileri Kur'an-ı Kerime geçmenin sevincini yaşadı.

Sahabeler

Ukbe b. Âmir’in hayatı, Ukbe b. Âmir b. Abs el-Cühenî ne zaman Müslüman olmuştur? Ukbe b. Âmir’in belirgin özellikleri ve...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Mardin'de yaşayan görme engelli ev hanımı Hadice Aras'a Diyanet İşleri Başkanlığınca Braille alfabesiyle yazılmış Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "İnsanlığın maddi ve manevi bunalımlarına Kur’an ve sünnetten çözüm üretmeliyiz." dedi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Bursa'da bulunan İmam Hatip Ortaokulları arasında "Genç Seda Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Gürsu ilçesinde yapıldı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Edirne'de Kur'an kursu öğreticisi, az gören kursiyere ayetleri büyük harflerle yazarak yardım ediyor.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Pendik İlçe Müftülüğüne bağlı Hala Sultan Kur’an Kursu ve Yenişehir Ulu Camii Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimlerini tamamlayan 59 hafız...

Rize Müftülüğü

Rize Müftülüğü tarafından üç aylar vesilesiyle "Kur’an Öğrenme ve Hatim Okuma" seferberliği başlatıldı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Erzurum'a has 500 yıllık gelenek olan 1001 Hatim programları hız kesmeden devam ediyor.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Çorum İl Müftülüğünce gerçekleştirilen "Sabah Namazı Buluşması ve Kur'an Ziyafeti" programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Hakkari İl Müftülüğüne bağlı Hacı İsmail Bal 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri için "Kur'an-ı Kerim'i Okumaya Geçiş Merasimi" düzenlendi.

Japonya

Japan Islamic Trust ve Tokyo Camii iş birliği ile "24. Ulusal Hafızlık Yarışması"nın Japonya finali Tokyo Camii & Diyanet Türk...