Köyceğiz İlçe Müftülüğüne bağlı Toparlar 4-6 Yaş Kur'an Kursu B sınıfında eğitim gören ve Kur'ana geçen minik öğrenciler için "Kur'an-ı Kerim'i Okumaya Geçiş Programı" düzenlendi.

Programa İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz, öğrenci velileri, Kurs Yöneticisi Esma Acar, B sınıfının öğreticisi Feride Demir ile öğrenci yakınları katıldı.

Program öncesi Müftü Karagöz B sınıfının minik öğrencileri ile bir süre sohbet edip öğrencilerin şimdiye kadar öğrendikleri bilgileri öğrencilerle birlikte tekrar ettikten sonra Zeynep Ela Ceylan adlı öğrencinin Kur’an Okumaya geçiş programı yapıldı.

Muğla Sevinç 22

Kur'an Okumaya başlayan Zeynep Ela Ceylan’a tacını takan Müftü Karagöz çeşitli hediyeler vererek öğrenciyi tebrik etti. Program öğrencilere hediyelerin verilmesi ve ikramlar ile sona erdi.

İlçe Müftüsü Ahmet Kara göz Kur'an okumaya geçiş programına katılmaktan son derece mutlu olduğunu ifade ederek "4-6 yaş Kur’an Kurslarımızda eğitim gören yavrularımız teker teker yüce kitabımız Kur'an-ı Kerimi öğrenip okumaya başladılar. 4-6 yaş Kur'an kurslarımızda Kur’an eğitiminin yanı sıra minik yavrularımız yüce değerleri, sevgiyi, saygıyı, doğruluğu, güzel ahlakı, yardımlaşmayı, abdesti ve namazı öğreniyor. Bugün Toparlar Kur'an Kursumuzda yavrularımızın Kur’an-ı Kerim'i küçük yaşta öğrenmeye başladıklarına hep birlikte şahitlik ettik. Ben program vesilesiyle yavrularımızı yetiştiren Kur'an Kursu Öğreticilerimiz Feride Demir’e, Kurs yöneticisi Esma Acar’a, öğrencilerimizin velilerine, programa iştirak eden yakınlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Editör: Ömer Ceylan