Hafız Haberleri

hafız haberleri ve güncel hafız gelişmeleri, hafız ile ilgili tüm video, hafız fotoğrafları ve hafız haberleri Diyanet Haber sitemizde


Sivas Müftülüğü

Sivas Doğanşar Merkez Hacı Şaban Camii İmam Hatibi Muhammed  Mustafa Süs, 2024 Türkiye Ju Jitsu Şampiyonasında 77 kiloda Türkiye şampiyonu...

Giresun Müftülüğü

Giresun Bulancak İlçe Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında eğitimlerini tamamlayan 90 öğrenci gerçekleştirilen merasimle icazet aldı.

Erzurum Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde "İlahiyat ve İslami İlimler Fakülteleri Arası Kız Öğrenci Hafızlık Yarışması Doğu Anadolu Bölge Finali" düzenlendi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bahçelievler İlçe Müftülüğüne bağlı Yenibosna Merkez Cami Kız Kur’an Kursunda hafızlıklarını tamamlayan 12 öğrenci için icazet merasimi düzenlendi.

Şırnak Müftülüğü

Şırnak Cizre İlçe Müftülüğüne bağlı Hz. Hatice Yatılı Kız Kur’an Kursu öğrencisi Şeyma Page, 6 ayda hafız oldu.

DİYANET HABER

28 Şubat sürecinde katsayı uygulaması nedeniyle imam hatip lisesinden ayrılmak zorunda kalan ve bir süre ses sanatçılığı da yapan Erzurumlu ...

Bolu Müftülüğü

Bolu Mengen Merkez Yatılı Erkek Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimlerine devam eden öğrenciler kamp etkinliğinde bir araya geldi.

Çankırı Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Hilmi Karslı, Çankırı'da hafızlık Kur'an kursu öğrencileriyle bir araya geldi.

Trabzon Müftülüğü

Trabzon Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük, hafızlık tespit sınavında başarılı olan hafızlara belgelerini verdi.

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye İlçe Müftülüğü Yatılı Hafızlık Erkek Kur'an Kursu'nda eğitim alan 3 öğrenci hafızlık eğitimlerini başarıyla tamamladı.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide Akbulut, Kur'an kurslarındaki hafızlık eğitimine dair verileri paylaştı.

Yozgat Müftülüğü

Yozgat'ta hafızlık eğitimlerini tamamlayan 43 öğrenci, Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılan hafızlık tespit sınavında başarılı olarak hafızlık icazeti almaya hak kazandı.