Cizre İlçe Müftülüğüne bağlı Hz. Hatice Yatılı Kız Kur’an Kursunda hafızlık eğitimi alan Şehit Ömer Halis Demir İmam Hatip Ortaokulu 6.sınıf öğrencisi Şeyma Page 6 ayda hafızlığını başarıyla tamamladı.

Cizre İlçe Müftüsü Süleyman Baran Hafize Page’yi makamında kabul etti. Bu başarıdan dolayı memnuniyetini dile getiren Müftü Baran, şunları ifade etti:

"Kur’an Kursu hizmetlerinin ve ilmi faaliyetlerin yoğun bir şekilde devam ettiği Cizre’de yaptığımız çalışmaların meyvelerini almak bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Köklü bir ilmi geçmişe sahip olan ve bir çok ulemanın yetiştiği Cizre’de gün geçtikçe hafızların sayısının arttığını müşahede etmekteyiz. Temennimiz bu güzel çalışmaların her daim artarak devam etmesidir. Özellikle 6 ay gibi kısa sürede hafızlığını ikmal ederek büyük bir başarıya imza atan kardeşimizi tebrik ediyor, Rabbimden muvaffakiyetler diliyorum."

Müftü Baran, Hafıze Page’ye Diyanet yayınlarından kitaplar ve çeşitli hediyeler verip onu yetiştiren hocalarına ve ailesine verdikleri emekten dolayı teşekkür etti.

Editör: Ömer Ceylan