Mengen İlçe Müftülüğü, Kur’an kurslarında öğrenim gören öğrencilerin duyuşsal, bilişsel ve psiko-motor açıdan gelişimi, yoğun ve rutinleşen hafızlık eğitim sürecinde moral ve motivasyonlarının yüksek tutulması amacıyla kamp programları düzenliyor.

Mengen Hafız 44

Düzenlenen etkinlikler kapsamında hafızlık yapan 25 öğrenci ile 5 hafız öğretici, İlçe Müftüsü Mehmet Özcan’ın riyasetinde 23-25 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlenen Kocaeli Diriliş Kampı etkinliğinde buluştu.

Mengen Hafız 11

Kampta öğrencilerle bir araya gelen Müftü Özcan, "Hafızlarımız bizler için çok kıymetli hazinelerimizdir. Zira onlar Allah’ın kelamını, vahyi ilahiyi ezberlemektedirler. Bu süreçte bizler ise düzenlediğimiz bu tür gezi, sosyal etkinlikler ve faaliyetlerle hafızlarımızı desteklemeye gayret ediyoruz. Hafızlarımız kamp vesilesiyle bir taraftan sosyal aktivitelerle eğlenirken diğer taraftan da birçok konuda farkındalık yaşıyorlar. En önemlisi de moral ve motivasyon düzeyleri de artış gösteriyor. Bu kampta bizleri buluşturan, organizasyonu yürüten kıymetli kurs hocalarıma ve kurs için desteğini esirgemeyen hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Mengen Hafız 33

Editör: Ömer Ceylan