Yetim Haberleri

yetim haberleri ve güncel yetim gelişmeleri, yetim ile ilgili tüm video, yetim fotoğrafları ve yetim haberleri Diyanet Haber sitemizde


Isparta Müftülüğü

Isparta Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Isparta Şubesi organizasyonunda ilde yetim ailelere yönelik iftar programı düzenlendi.

Kayseri Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kayseri Şubesi Kadın Kolları ve gönüllülerince şehit, gazi yakınları ve yetim çocuklara yönelik iftar programı gerçekleştirildi.

Bolu Müftülüğü

Bolu Mengen İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Mengen Şubesi iş birliğinde "15 Ramazan Dünya Yetimler Günü"nde yetimler unutulmadı.

Kilis Müftülüğü

Kilis İl Müftülüğü, düzenlediği iftar programıyla yetim aileler, hafızlık Kur’an kursu öğrencileri ve  üniversiteli gençleri buluşturdu.

DİYANET HABER

Adıyaman İl Müftülüğü Yetim Koordinatörlüğü bünyesinde görevli Abdullah Sağlam, hayırseverlerin bağışlarını sahur vaktinde yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor

Ramazan

Eskişehir Tepebaşı İlçe Müftülüğüne bağlı Ahmet Yavuzer Cami görevlileri tarafından Ramazan boyunca yetim çocuklara yönelik iftar programları düzenleniyor.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), ramazan öncesi Afgan yetimlere kıyafet ve ayakkabı yardımında bulundu.

Amasya Müftülüğü

Amasya İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kadın ve Gençlik Kolları organizesinde 5 bin İdlibli yetim için yardım gönderildi.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa'da din görevlileri, "Unutursan Yetim Kalır" projesi kapsamında Ramazan ayı öncesi yetim çocuklu aileleri ziyaret ederek Ramazan sevinci yaşattı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Eskişehir TDV Kadın ve Gençlik Kolları Yetim Komisyonu tarafından "Biz Bir Aileyiz Buluşması" gerçekleştirildi.

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğü ve TDV Giresun Şubesi "Unutursan Yetim Kalır!" temasıyla başlattığı yardım kampanyasıyla her ay 50 yetim çocuğa iyilik...

GÜNDEM

İstanbul Valisi Davut Gül, "Bir çocuk bir dilek" projesi kapsamında dileklerini belirleyen 11 çocuğu evlerinde ziyaret ederek, hayalini kurdukları hediyeleri...