Yetim Haberleri

yetim haberleri ve güncel yetim gelişmeleri, yetim ile ilgili tüm video, yetim fotoğrafları ve yetim haberleri Diyanet Haber sitemizde


İstanbul Müftülüğü

İstanbul'da ümmetin gençleri Uygur Türk’ü yetim çocuklarla Şehzadebaşı Camii’ndeki iftar programında bir araya geldi.

Yozgat Müftülüğü

Yozgat İl Müftülüğü ve Yozgat Türkiye Diyanet Vakıf Şubesince yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi olan 70 çocuğa bayramlık kıyafet alındı.

Elazığ Müftülüğü

Elazığ’da yaşayan yetim bir çocuk kumbarasını, camide duyduğu yetim projesine bağışladı.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa İl Müftülüğü ve 1 Sadaka Derneği iş birliği ile Ramazan bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelere nakdi yardım gerçekleştirildi.

Mersin Müftülüğü

Mersin İl Müftülüğü, yetim ailelere ve sosyal hizmetlerde kalan çocuklar için "İftar Programı" düzenledi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Danimarka Türk Diyanet Vakfı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde hayırseverlerin desteğiyle yetim çocuklara kıyafet ve gıda kartı hediye edildi.

Bursa Müftülüğü

Bursa Gürsu İlçe Müftülüğü, "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında 150 öksüz ve yetim öğrenciye bayram öncesi yardımda bulundu.

Konya Müftülüğü

Konya'da TDV gönüllüsü kadınların başlattığı "Sevgin Umut Olsun" projesi ile Gaziantep'teki yetim çocuklar sevindirildi.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa Eyyübiye İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Eyyübiye Şubesi tarafından yetim ailelere iftar yemeği verildi.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Şanlıurfa Şubesi ve Kadın Kolları gönüllülerince gerçekleştirilen iftar programına onlarca yetim çocuk katıldı.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Müftülüğünün ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında yetimler bir araya geldi.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kolları Gönüllüleri tarafından yetimlere yönelik gerçekleştirilen iftar programına onlarca yetim çocuk katıldı.