Şanlıurfa İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Şubesi Kadın ve Gençlik Kolları "Unutursan Yetim Kalır" projesi kapsamında Ramazan ayı öncesi yetim aileleri ziyaret etti.

TDV Kadın ve Gençlik Kollarında görevli personel, daha öncesinden belirlenen 30 yetim aileyi ziyaret ederek çocukların yüzünü güldürdü. Mübarek Ramazan ayı öncesi, aileleri ziyaret eden personeller, onlarla sohbet ederek, ihtiyaçlarını tespit etti.

Yanlarında "Ramazan Süslemeleri" ile giden personel, çocukların odalarını süsleyerek onları sevindirdi. Ailelere de çocukların bayram ihtiyaçları için alışveriş kartı teslim edildi.

İl Müftü Yardımcısı Zeynep Kaya Demirtaş, yetimler için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, "Yetimleri sevindirmenin mutluluğunu Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kolları ve Gençlik Kolları olarak yaşadık. Bu yüzden çok mutluyuz çünkü yetimler gülerse, bütün dünya güler, bütün dünya mutlu olur. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Bugün 30 ailemizi gezdik, ailelerimizin evlerini ekibimizle birlikte hoş geldin Ramazan yazsını yazarak duvarlarına astık. Çocuklar güldü ve çocuklar çok mutlu oldu." diye konuştu.

Kadın ve Gençlik Kolları Başkanı Adile Nur Dedeoğlu ise, çocukları mutlu etmenin sevincini yaşadıklarını ifade ederek, "Bugün 30 ailemizi gezdik yetim çocuklarımızı sevindirmek adına hem de ramazanı birlikte karşılamak adına, ramazan süslemeleri götürdük. Birlikte evlerini süsledik. Hem de alışveriş kartlarını teslim ettik. Bu şekilde hem mutlu oldular, hem de birlikte bir şeyler yapmış olduk. Onları mutlu etmenin sevinciyle döndük." dedi.

Editör: Ömer Ceylan