Siirt Haberleri

siirt haberleri ve güncel siirt gelişmeleri, siirt ile ilgili tüm video, siirt fotoğrafları ve siirt haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Siirt Müftülüğünün düzenlediği personel buluşmasında din görevlileriyle bir araya gelerek önemli mesajlar verdi.

İHTİDA HABERLERİ

Ermenistan vatandaşı Armine Kerepetyan, Siirt İl Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen "2024  Yılı 1. Dönem Hafızlık Tespit Sınavı" Siirt İl Müftülüğü ev...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, İl Müftülüğünü ziyaret ederek Siirt'in önemli bir inanç merkezi olduğunu söyledi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Siirt İl Müftülüğüne bağlı Yeni Mahalle 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, harçlıklarını Gazzeli akranlarına bağışlayarak örnek bir tutum sergiledi.

GÜNDEM

Siirt'in Pervari ilçesinde 10 Kasım 2012'de meydana gelen helikopter kazasında şehit olan 17 asker için anma programı düzenlendi.

GÜNDEM

Siirt'te 1500 öğrenci okul bahçesinde geri dönüşüm konusunda farkındalık oluşturmak için aynı anda resim çizdi.

Siirt Müftülüğü

Siirt İl Müftülüğünde görevli Şeyh Maruf Camii İmam Hatibi Lokman Ertaş, Filistin için başlatılan yardım kampanyasına 5 bin lira destekte...

Siirt Müftülüğü

Siirt'te 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencileri, harçlıklarını biriktirdikleri kumbaralarını Filistinli akranları için bağışladı.

Siirt Müftülüğü

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Güleçler Köyü Şeyh Müşerref Kur'an Kursu'nda Arapça ve İslami ilimleri tamamlayan öğrenciler için icazet merasimi düzenlendi.

Siirt Müftülüğü

Siirt İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizesinde düzenlenen "Gençlik Buluşmaları" sürüyor.

Siirt Müftülüğü

Siirt İl Müftüsü Şakir Pinal, "Gençlerle Çay Molası" programıyla Siirt Üniversitesi Yurdunda gençlerle bir araya geldi.