Siirt İl Müftülüğüne bağlı Yeni Mahalle 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, yerli malı haftasında kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Gazzeli akranlarıyla paylaştı.

Öğreticileri rehberliğinde İl Müftüsü Şakir Pinal'ı makamında ziyaret eden minikler, toplanan 2 bin 610 Türk Lirasını Türkiye Diyanet Vakfı Siirt Şubesine teslim etti.

Siirt Öğrenci Bağış 22

Minikleri ve onlara rehberlik eden hocalarını tebrik eden İl Müftüsü Şakir Pinal, "Müftülük olarak kurslarımızda eğitim alan minik öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak için bu gibi etkinlikler düzenliyoruz. 4-6 Yaş kurslarımızda düzenlediğimiz bu gibi etkinliklerle evlatlarımız dini eğitimin yanında milli değerlerinide öğrenerek büyüyor. Yerli malı haftasında yapılan çalışmalardan elde edilen paralar Gazze’li akranlarına ulaştırılacaktır." dedi.

Kurs öğreticileri ise farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını belirterek "Yerli Malı haftasında tutumluluk ve yatırımı da hatırlattık. Bunun için bir kumbara da yaptık, her bir çocuğumuz kumbarasından harçlık getirdi, yaptığımız kumbaraya attı, bunları da Gazzeli kardeşlerimize bağışladık." dediler.

Editör: Ömer Ceylan