Mevlid-i Nebi Haberleri

Mevlid-i Nebi haberleri ve güncel Mevlid-i Nebi gelişmeleri, Mevlid-i Nebi ile ilgili tüm video, Mevlid-i Nebi fotoğrafları ve Mevlid-i Nebi haberleri Diyanet Haber sitemizde


DÜNYA

Türkiye Diyanet Vakfı Bakü Türk Lisesi'nde Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında "Mümin: İnanan ve Güven Veren İnsandır" temalı program düzenlendi.

Iğdır Müftülüğü

Iğdır İl Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında konferans düzenlendi.

Kilis Müftülüğü

Kilis İl Müftülüğünce düzenlenen konferansa katılan Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, “Bir Müslüman için Peygamber sevgisi, imanın...

Iğdır Müftülüğü

Iğdır İl Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında konferans düzenlendi.

Denizli Müftülüğü

Denizli Acıpayam İlçe Müftülüğü, “Peygamberimiz, İman ve İstikamet” konulu konferans düzenledi.

Rize Müftülüğü

Rize İl Müftülüğünce "Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans düzenlendi.

Sinop Müftülüğü

Sinop Müftülüğünce düzenlenen Mevlid-i Nebi programında konuşan Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir, "Biz Müminler, Yüce Allah’ın son kitabı...

Eskişehir Müftülüğü

Eskişehir Müftülüğünce "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konferansı düzenlendi.

Bingöl Müftülüğü

Bingöl Müftülüğünce "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konferansı düzenlendi.

DÜNYA

Kosova'daki tek Türk belediyesi Mamuşa'da "Mevlid-i Nebi Haftası" dolayısıyla öğrenciler arasında mektup yarışması düzenlendi.

Kastamonu Müftülüğü

Kastamonu İl Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi Haftası Haftası" etkinlikleri kapsamında "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans düzenlendi.

Bitlis Müftülüğü

Bitlis İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani, Hz. Peygamber (sas)'in insanlık için numune-i imtisal olduğunu söyledi.