Kütahya Haberleri

kütahya haberleri ve güncel kütahya gelişmeleri, kütahya ile ilgili tüm video, kütahya fotoğrafları ve kütahya haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

Kütahya Simav İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Simav Şubesi organizesinde Simav Diyanet Gençlik Merkezince "Özgür Filistin Kermesi" düzenlendi.

Kütahya Müftülüğü

Kütahya Gediz İlçe Müftülüğü tarafından "Bir Yılı Daha Geride Bırakırken Ömür Muhasebesi" konulu konferans düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Filistin’de şehit düşen çocuklar, Kütahya’da düzenlenen programla anıldı. Kütahyalı çocuklar şehit çocuklar için şiirler okudu, dualar etti.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kütahya Gediz İlçe Müftülüğü tarafından din görevlilerine yönelik düzenlenen "Talim ve Tashih-i Huruf Kursu" tamamlandı.

Kütahya Müftülüğü

Kütahya Gediz ilçesinde ikamet eden Raziye Yüksel ve Nazmiye Işık, "Filistin'deki zulme anne yüreğimiz dayanmıyor" diyerek Türkiye Diyanet Vakfı Gediz...

Kütahya Müftülüğü

Kütahya Gediz’de, Belediye ve Müftülük iş birliğinde "Geçmişten Günümüze Filistin ve Mescid-i Aksa" konulu konferans düzenlendi.

Kütahya Müftülüğü

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde tarihle yeniliği buluşturan  Pazar Camii ve Pazar Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursu törenle açıldı.

Kütahya Müftülüğü

Kütahya Tavşanlı İlçe Müftülüğüne bağlı Kavaklı Kız Kur’an Kursu’nda hafızlığını tamamlayan öğrenciler törenle icazet aldı.

Kütahya Müftülüğü

Kütahya Simav İlçe Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi, yeni bir uygulamayla öğrencilere hem ödev yapma ve hem de manevi gelişim desteği...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Türkiye genelindeki il ve ilçe müftülüklerine bağlı 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencileri “Özgür Filistin’in Yanındayız” yardım kampanyasına destek oluyor.

Kütahya Müftülüğü

Kütahya Gediz İlçe Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Kütahya Müftülüğü

Kütahya Tavşanlı İlçe Müftülüğüne bağlı Pazaryeri Camii Müezzin Kayyımı Yasin Yılmaz (45), geçirdiği kaza sonucu vefat etti.