Kuran Haberleri

kuran haberleri ve güncel kuran gelişmeleri, kuran ile ilgili tüm video, kuran fotoğrafları ve kuran haberleri Diyanet Haber sitemizde


Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hayata geçirilen proje kapsamında eğitimlerini sürdüren hafızlık öğrencileri mukabele geleneğini yaşatıyor.

Kars Müftülüğü

Kars İl Müftülüğüne bağlı Hacı Abdulmecit 4-6 Yaş Kur'an Kursunda eğitim alan minikler, Kur'an-ı Kerim öğrenmenin sevincini yaşadı.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Pendik İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen icazet merasimine katılan Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide Akbulut, "Konformizm, bizi birbirimizden koparttı, hassasiyetlerimizden...

DİYANET HABER

İlahiyat İslami İlimler Fakülteleri Kur'an-ı Kerim Güzel Okuma Yarışması Karadeniz Bölge Finali, Samsun'da gerçekleştirildi.

Giresun Müftülüğü

Giresun Bulancak İlçe Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında eğitimlerini tamamlayan 90 öğrenci gerçekleştirilen merasimle icazet aldı.

Erzurum Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde "İlahiyat ve İslami İlimler Fakülteleri Arası Kız Öğrenci Hafızlık Yarışması Doğu Anadolu Bölge Finali" düzenlendi.

Muğla Müftülüğü

Muğla Köyceğiz İlçe Müftülüğüne bağlı Toparlar Merkez Camii'nde 20 vatandaş sıfırdan başlayıp Kur’an-ı Kerim okumayı öğrendi.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulunca bu yıl ilk kez düzenlenen üniversiteler arası Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasının...

DİYANET RADYO/TV

Diyanet TV'de yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’i okumayı öğrenmek isteyenler için "Kur'an Öğreniyorum" programı ekrana gelmeye devam ediyor.

DİYANET HABER

Şifa Hastanesinde olanlardan sonra Kur'an okumaya başlayan ABD'li genç kız, İslam hakkında daha önce kendisine yalan söylendiğini ve bunu merak...

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Espiye Şubesi iş birliğinde öğrencilere Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

#KEŞFET

Kuran-ı Kerim'de Yusuf peygamberin duası, Hz. Yusuf (as)’un Duası hangi ayet-i kerimede geçmektedir?