Espiye ilçe Müftülüğü  ile Türkiye Diyanet Vakfı Espiye Şubesi (TDV) iş birliğinde Espiye Şehit Murat  Şahin Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencilerine Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

Espiye İlçe Müftüsü ve TDV Espiye Şube Başkanı Osman Gülbe, "Hediyem Kur'an Olsun" projesi kapsamında, hayat kitabı Kur’an-ı Kerim’i genç nesillere ulaştırmayı hedeflediklerini söyledi.

Müftü Gülbe, Milli Eğitim Müdürü Turgut Öztürk, Okul Müdürü Güngör Karaman, Meslek Dersi Öğretmeni Yahya Bayrak ve Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Işık ile birlikte öğrencileri ziyaret ederek Kur'an hediye etti.

20231130KURAN3

Din eğitiminde imam hatip liselerinin ve hafızlığın önemli bir kazanım olduğuna dikkati çeken Gülbe, "Bütün kitaplar, ilimler, Kur'an-ı Kerim'i daha iyi anlamak için okunur ve öğrenilirse, insan öğrendiği, okuduğu sürece nafile ibadet yapmış sayılır. Hangi alanda gayret edersek edelim, hangi alanda eğitim öğretim alırsak alalım, en iyisini yapalım." dedi. 

20231130KURAN2

Milli Eğitim Müdürü Turgut Öztürk ise, dağıtılan kitapların en iyi şekilde okunarak anlaşılması gerektiğini, öğrencilerin en iyi eğitimi almalarını sağlamak adına her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirterek Müftü Osman Gülbe’ye teşekkür etti. 

Editör: Giresun Müftülüğü