Icazet Haberleri

icazet haberleri ve güncel icazet gelişmeleri, icazet ile ilgili tüm video, icazet fotoğrafları ve icazet haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

Elazığ'da 2023 yılında hafızlığını tamamlayan 117 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

İstanbul Zeytinburnu Müftülüğünce düzenlenen "2023 Yılı Hafızlık İcazet Merasimi"nde konuşan Vali Davut Gül, "Bizim öncülerimiz, içimizdeki hafızlar." dedi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Bitlis Adilcevaz İlçe Müftülüğüne bağlı Hatuniye Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursundan mezun olan 24 hafız için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Antalya Alanya İlçe Müftülüğü tarafından hafızlık eğitimlerini tamamlayan 32 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Pendik İlçe Müftülüğüne bağlı Şeyhli Tuba Kız Kur’an Kursu’nda hafızlığını tamamlayan 72 öğrenci için “Hafızlık İcazet Merasimi” düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Mersin İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimlerini tamamlayarak mezun olan 323 hafız, Filistin atkılarıyla farkındalık oluşturdu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

İstanbul Eyüpsultan İlçe Müftülüğüne bağlı Emniyettepe Kız Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimini tamamlayan 56 kız öğrenci törenle taç giydi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Konya'da Akşehir İlçe Müftülüğü Hafızlık İcazet Merasimi'nde konuşan Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Dr. Osman...

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Sakarya'nın Akyazı ilçesinde düzenlenen kurra hafızlık icazet törenine iştirak etti.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Rize Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimi alan 653 öğrenciye icazet verdi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Sultanbeyli İlçe Müftülüğüne bağlı Mimar Sinan Kur’an Kursu’nda hafızlığını tamamlayan 41 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

Rize Müftülüğü

Rize il ve ilçe müftülüklerine bağlı Kur´an kurslarında hafızlık eğitimlerini tamamlayan 653 öğrenci için hafızlık icazet merasimi düzenlenecek.