Gediz Haberleri

gediz haberleri ve güncel gediz gelişmeleri, gediz ile ilgili tüm video, gediz fotoğrafları ve gediz haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kütahya Müftülüğü

Kütahya Gediz’de, Belediye ve Müftülük iş birliğinde "Geçmişten Günümüze Filistin ve Mescid-i Aksa" konulu konferans düzenlendi.

Kütahya Müftülüğü

Kütahya Gediz İlçe Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Kütahya Müftülüğü

Kütahya Gediz İlçe Müftülüğü, "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle "Kur’an-ı Kerim Ziyafeti" düzenledi.

Kütahya Müftülüğü

Kütahya Gediz’de din görevlilerine yönelik “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında kahvaltı programı düzenlendi.

Kütahya Müftülüğü

Kütahya Gediz İlçe Müftülüğünce din görevlilerine yönelik "Tashih-i Huruf Kursu" açıldı.

Kütahya Müftülüğü

Kütahya Gediz İlçe Müftülüğü tarafından "Hademe-i Hayrat Manevi Destek" projesi başlatıldı.

GÜNDEM

Jeoparkı'nın jeositlerinden Adala Kanyonu, içinden geçen Gediz Nehri'nde suların yükselmesiyle eski güzel görüntüsüne kavuştu.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Kütahya ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Kütahya ve ilçelerinde ramazan bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Kütahya Müftülüğü

Kütahya Gediz İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Gediz Şubesi organizasyonunda ilçede misafir edilen depremzede ailelere yönelik iftar programı düzenlendi.