Balıkesir Haberleri

balıkesir haberleri ve güncel balıkesir gelişmeleri, balıkesir ile ilgili tüm video, balıkesir fotoğrafları ve balıkesir haberleri Diyanet Haber sitemizde


Balıkesir Müftülüğü

Balıkesir İl Müftülüğünce düzenlenen konferansa katılan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, “Kalbin istikamet bulması ihlasla mümkündür.” dedi.

Balıkesir Müftülüğü

Balıkesir İl Müftüsü Celal Sürgeç, Hz. Peygamber'in nurunun olmadığı hayatın karanlığa mahkum olduğunu söyledi.

Balıkesir Müftülüğü

Balıkesir İl Müftülüğü ev sahipliğinde Kur’an Kursu öğrencilerine yönelik "Erkek Öğrenciler Arası Hafızlık Yarışması"nın Türkiye finali düzenlendi.

GÜNDEM

Balıkesir'in Manyas ilçesinde, göl kenarında 222 yıl yaşadıktan sonra ana yurtlarına dönen Don Kazaklarının miras bıraktığı fasulye, Türk Patent ve...

GÜNDEM

Van'ın Gürpınar ilçesinde meydana gelen trafik kazası sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Ramazan Sarıkaya (22), Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde toprağa...

DİYANET HABER

Balıkesir'de saat 20.37'de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

DİYANET RADYO/TV

Diyanet TV'de ekranlara gelen "Hayata Dokunanlar" programında konuşan Balıkesir İl Müftüsü Celal Sürgeç, "Cami içi ve cami dışı din hizmetleriyle...

Balıkesir Müftülüğü

Kahramanmaraş depremi sonrası Balıkesir'de hafızlık eğitimini tamamlayan öğrenciler için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

Balıkesir Müftülüğü

Balıkesir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Balıkesir Şubesi tarafından ihtiyaç sahipleri yararına kermes düzenlendi.

Balıkesir Müftülüğü

Balıkesir İvrindi İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen "Temel Dini Bilgiler Yarışması"nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Balıkesir ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Balıkesir Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Balıkesir'den umreye gönderilecek öğrenciler, dualarla uğurlandı.