Antalya Haberleri

antalya haberleri ve güncel antalya gelişmeleri, antalya ile ilgili tüm video, antalya fotoğrafları ve antalya haberleri Diyanet Haber sitemizde


DEPREM

Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu, "112 Çağrı Merkezimize depremle ilgili şu ana kadar bir ihbar gelmedi." dedi.

İHTİDA HABERLERİ

Belarus asıllı Kochyıhıt, Antalya Finike İlçe Müftülüğünde düzenlenen törenle Müslüman oldu.

Antalya Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı Yurt Dışı Eğitim ve Rehberlik Daire Başkanı Dursun Ali Coşkun, 108 ülkeden öğrenciye Türkiye’de eğitim imkanı sunulduğunu...

Antalya Müftülüğü

Antalya Kepez İlçe Müftülüğü Murakıbı Halil İbrahim Saçkan, binek aracını ilçede yapımı devam eden Hz. Meryem Camii için bağışladı.

GÜNDEM

Antalya'da su baskınlarına neden olan sağanak ve dolu etkisini sürdürüyor.

GÜNDEM

Antalya'da etkili olan şiddetli yağış nedeniyle Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Antalya’nın Serik ilçesinde Müftülük ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliği ile "Gençlerin Eli İhtiyaç Sahiplerine Ulaşıyor" projesi  hayata...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Antalya'da yarıyıl tatilinde ailelerinin yanına gidemeyen dar gelirli öğrenciler, manevi rehberlerin desteğiyle ailelerine kavuştu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Antalya’nın Kemer ilçesinde, ortaokullarda eğitim gören öğrencilere yönelik "Peygamberimi Tanıyorum Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması" düzenlendi.

Antalya Müftülüğü

Antalya Alanya Müftülüğüne bağlı Mustafa Uğuz 4-6 Yaş Grubu Kur’an kursunda eğitim gören minik öğrenciler, Kur'an'a geçmenin mutluluğunu yaşadı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Antalya Alanya'da 4-6 Yaş Kur'an kursu öğrencileri, "Özgür Filistin’in Yanındayız" sloganıyla başlatılan yardım kampanyasına destek oldu.

DİYANET HABER

Antalya'nın Kaş ilçesinde etkisini sürdüren sağanak nedeniyle bir camiyi su bastı.