Antalya Haberleri

antalya haberleri ve güncel antalya gelişmeleri, antalya ile ilgili tüm video, antalya fotoğrafları ve antalya haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

Antalya’nın Kemer ilçesinde, ortaokullarda eğitim gören öğrencilere yönelik "Peygamberimi Tanıyorum Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması" düzenlendi.

Antalya Müftülüğü

Antalya Alanya Müftülüğüne bağlı Mustafa Uğuz 4-6 Yaş Grubu Kur’an kursunda eğitim gören minik öğrenciler, Kur'an'a geçmenin mutluluğunu yaşadı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Antalya Alanya'da 4-6 Yaş Kur'an kursu öğrencileri, "Özgür Filistin’in Yanındayız" sloganıyla başlatılan yardım kampanyasına destek oldu.

DİYANET HABER

Antalya'nın Kaş ilçesinde etkisini sürdüren sağanak nedeniyle bir camiyi su bastı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Antalya Alanya İlçe Müftülüğü Alaaddin Keykubat Üniversitesinin farklı bölümlerinde öğrenimlerine devam eden Filistinli öğrencileri ağırladı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Antalya Alanya İlçe Müftülüğü tarafından hafızlık eğitimlerini tamamlayan 32 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

Antalya Müftülüğü

Antalya Serik İlçe Müftülüğü tarafından din görevlilerine yönelik "İkamet, İmamet ve Kıraatte Yaygın Hatalar" konulu seminer gerçekleştirildi.

İHTİDA HABERLERİ

Antalya'nın Finike ilçesinde yaşayan Gürcistanlı Raisa Kirtava ile kızı Shorena Şekercigil, düzenlenen ihtida töreniyle Müslüman oldu.

GÜNDEM

Antalya'nın Kaş ilçesindeki yüksek kesimlere mevsimin ilk karı düştü.

ALİ ERBAŞ

Antalya Muratpaşa İlçe Müftülüğünün hizmet binası ile Kur'an kursu ve gençlik merkezi açılışlarına katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali...

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Çocuklarımızı ne kadar ahlaklı yetiştirirsek bu toplum o kadar huzurlu olur. Çocuklarımızı Peygamber...

ALİ ERBAŞ

Antalya'da 43. İl Müftüleri İstişare Toplantısı'nda konuşan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Yeryüzünü yeni bir ahlaka, hukuka ve...