Tokat Haberleri

Tokat haberleri ve güncel Tokat gelişmeleri, Tokat ile ilgili tüm video, Tokat fotoğrafları ve Tokat haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

Tokat İl Müftü Yardımcısı Hafız Haydar Hüyük, ebediyete uğurlandı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Tokat İl Müftü Yardımcısı Hafız Haydar Hüyük (55) kalp krizi dolayısıyla vefat etti.

Tokat Müftülüğü

Tokat İl Müftülüğü, "Vize Haftasında Çalışması Sizden, Çorbası Bizden" sloganıyla üniversite öğrencilerine sıcak çorba ikramında bulundu.

GÜNDEM

Tokat'ın Turhal ilçesinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle bazı erik ağaçları çiçek açtı.

DİYANET HABER

Tokat'ta 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarının 500 öğrencisi, işgalci İsrail'in Filistin'deki saldırılarına dikkati çekmek amacıyla için 3 dilde dua etti.

Tokat Müftülüğü

Tokat İl Müftülüğünün koordinesinde yapımı tamamlanan Hacı Naciye Aksoy 4-6 Yaş Kur’an Kursu dualarla açıldı.

DÜNYA

Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletinde bir öğretmenin 7 yaşındaki Müslüman öğrenciyi aşağılaması ve sınıf arkadaşlarına tokatlatması üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, okulun...

Tokat Müftülüğü

İstanbul Kağıthane’deki operasyonda şehit olan polis memuru Hakan Telli (37) memleketi Tokat’ta son yolculuğuna uğurlandı.

Tokat Müftülüğü

İstanbul Üsküdar Müftüsü iken Tokat İl Müftülüğüne atanan Esat Yapıcı, yeni görevine başladı.

Tokat Müftülüğü

Son yayımlanan İl Müftüleri kararnamesi ile Denizli İl Müftülüğüne atanan Abdullah Pamuklu, düzenlenen programla personelle vedalaştı.

Tokat Müftülüğü

Tokat Mehmet Akif Ersoy Proje İmam Hatip Hafızlık Ortaokulu'nda hayata geçirilen "Geleceğin Hafızlarına Nebevi Metodla Zarifçe Bir Dokunuş" projesi kapsamında...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il müftülüklerince "2023 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve İstişare Toplantıları" gerçekleştiriyor.