Tokat İl Müftüsü olarak görev yapmaktayken Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Denizli İl Müftülüğüne atanan Abdullah Pamuklu için veda programı düzenlendi.

Veda programına konuşan Müftü Pamuklu, “Tokat İl Müftüsü olarak görev yapmaktan duymuş olduğum memnuniyeti belirtmek isterim. 1 Haziran 2020'de başladığım bu göreve bir başka kararnameyle Denizli İl Müftüsü olarak atanmam vesilesiyle bu veda programını düzenleyen siz değerli kardeşlerime ve buraya kadar teşrif eden tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Tokat-Müftüsü-Pamuklu,-personelle-vedalaştı01

Pamuklu, “Ekip ruhuyla yaptığımız çalışmalarda gençlik koordinatörlüğümüze, tüm müftülük personellerimize ve tüm organizasyonlarda emeği geçen her bir arkadaşımıza gönülden teşekkür ediyorum. Çünkü ekipçe yaptığımız şeylerin gerek sosyal medyada gerekse halk nezdinde takdirle karşılandıklarını bildirdiler. Bu bir vefadır ve asıl dostluk bundan sonra başlıyor. Makamlar, mevkiler hep geçicidir. Tek gayem rızayı ilahi, tek dayanağım Allah oldu. Şunu çokça gördüm ki haksızlığa fırsat vermediğin sürece hem vicdanen rahat oluyorsun hem de bu dışarıda takdir ediliyor.” diye konuştu.

Görev süresince herhangi bir haksızlığa, adaletsizliğe ve liyakatsizliğe fırsat vermediğini belirten Pamuklu, “Ama insanız. Bilmeyerek veya istemeyerek birilerini kırmışlığım olabilir. Bu anlamda hepinizden helallik istiyorum. Hakkınızı helal edin. Benden yana varsa helal olsun.” şeklinde konuştu.

Veda programına İl Müftü yardımcıları, müftülük personeli ve din görevlileri katıldı.

Editör: Ammar Esenkal