Tokat’da yapımını hayırsever ailenin üstlendiği Hacı Naciye Aksoy 4-6 Yaş Kur’an Kursu için açılış töreni düzenlendi.

Törene Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir, siyasiler, kurum amirleri, vatandaşlar ile hayırsever Aksoy Ailesi katıldı.

Törende konuşan Vali Numan Hatipoğlu, "Çocuklarımız, bu kursta hem dini hem de milli değerlerimizi öğrenerek, geleceğe daha donanımlı bir şekilde hazırlanacaklardır. Hacı Naciye Aksoy Kur’an Kursu başta bu yavrularımız olmak üzere Tokat’ımıza hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Tokat Hacı Naciye Aksoy 4-6 Yaş Kur’an Kursu dualarla açıldı (5)

Ardından söz alan İl Müftüsü Esat Yapıcı, "Çocuk gülerse dünya güler’ sloganıyla hizmete giren kursun, çocukların dini ve milli değerlerini öğrenmeleri için önemli bir fırsat. Kursun yapımında emeği geçen Aksoy ailesine teşekkür ediyoruz. Bu kursumuz, sadece bina olarak değil ders içeriği ve yapılan faaliyetler bakımından da örnek ve model olacaktır. Zeka oyunları, boyama, değerler eğitimi, musiki gibi atölyelerle çocuklarımızın gelişimlerine katkıda bulunacağız. Kursumuzda yer alan faaliyetleri ilimizdeki diğer kurslarımıza da yaymaya gayret edeceğiz." dedi.

Tokat Hacı Naciye Aksoy 4-6 Yaş Kur’an Kursu dualarla açıldı (7)

Kursun yapımını üstlenen hayırsever Fatih Aksoy ise, "Çocuklarımızın bu kursta İslami ve milli değerlerimizi öğrenecekler. Annemin adının verildiği bu kursun açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Tokat Hacı Naciye Aksoy 4-6 Yaş Kur’an Kursu dualarla açıldı (6)

Konuşmaların ardından Müftü Yapıcı'nın yaptığı dua ile kurs hizmete açıldı.

Editör: Emin Altıntaş