Türkiye Diyanet Vakfı gönüllüleri, ülke genelinde din görevlileri ile birlikte valilikler bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grupları çalışmalarına destek veriyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı; "Maaşını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş", Türkiye Diyanet Vakfı ise "Kardeşliğimiz Zekâtla Bereketlensin; Zekâtlarımız Türkiye İçin" ve "Vakit Türkiye İçin İyilik Vakti; Beklenen Sensin" yardım kampanyaları ile koronavirüsün neden olduğu yaraları sarmaya çalışıyor.

Bingöl

Türkiye Diyanet Vakfının başlattığı "Vakit Türkiye İçin İyilik Vakti, Beklenen Sensin" yardım kampanyası kapsamında Bingöl İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bingöl Şubesince, 65 yaş üstü vatandaşlar ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlar başta olmak üzere ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve temizlik malzemesinden oluşan yardım kolileri dağıtıldı.

Sivas

Türkiye Diyanet Vakfınca ülke genelinde sürdürülen "Vakit Türkiye İçin İyilik Vakti" yardım kampanyasının ardından 81 ilde harekete geçen il ve ilçe müftülükleri ile Türkiye Diyanet Vakfı şubeleri, yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahibi ailelere umut olmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Sivas İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sivas Şubesince hazırlanan yardım kolileri ile Sivas Valiliğince hazırlanan dezenfektan paketleri, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. 

Editör: Mehmet Çalışkan