Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen "2021 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu" çalışmaları sürüyor.

"2021 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu", önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da il ve ilçe müftülükleri koordinesinde din görevlilerince vatandaşlara tanıtılıyor.

Vekaletle kurban organizasyonuna, toplumun tüm kesimlerinden destek geliyor.

Aydın

Çalışmalarını bu doğrultuda sürdüren Aydın Karpuzlu İlçe Müftülüğü din görevlileri ilevatandaşlar, Türkiye Diyanet Vakfına kurban bağışında bulundular.

İlçe Müftüsü Himmet Metin, "2021 yılında geçen sene yapılan kurban bağışlarını geçmeyi ümit ediyoruz. Vekalet Yoluyla Kurban Organizasyonu'na katılmak isteyen vatandaşlarımız, Müftülüğümüze gelerek veya din görevlilerimiz aracılığıyla kurbanlarını gönül rahatlığıyla ve huzurla Türkiye Diyanet Vakfına emanet edebilirler." dedi.

Hakkari

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde; "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen "2021 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu" kapsamında Hakkeri İl Müftülüğü "Tanıtım ve Bağış Standı" açtı.

Kurban Bağış Standı'nı ziyaret eden İl Müftü Vekili Mikail Polat, "Gerek ülkemizde gerekse yurt dışında ihtiyaç sahibi milyonlarca aile bulunuyor. Vekaletle kurban organizasyonuyla ihtiyaç sahibi ailelerle hayırsever vatandaşlar arasında köprü vazifesi görmeyi hedefliyoruz. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da vatandaşlarımızın kampanyaya gerekli desteği vereceğine inanıyoruz." dedi.

Manisa

Gördes İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Gördes Şubesince, vatandaşların kurban bağışlarını kabul etmek amacıyla stant açıldı.

15 Temmuz Şehitler Parkı’nda açılan stantta vatandaşlara "Vekaletle Kurban Organizasyonu" hakkında bilgi veriliyor, kurban vekaletleri kabul ediliyor.

Standı ziyaret eden İlçe Müftü Vekili Halil Tüysüz, stantta hafta içi 10.00 ile 17.00 saatleri arasında kurban vekaletlerinin kabul edileceğini belirterek Gördesli hayırseverleri Türkiye Diyanet Vakfına kurban bağışında bulunmaya davet etti.

Editör: Mehmet Çalışkan