Rize İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Rize Şubesi Kadın Kolları, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Miraç kandili münasebeti ile yaşlı hastaları ziyaret etti.

İl Müftü Yardımcısı Tuğba Kişmir, TDV Rize Kadın Kolları Temsilcisi Ayla Vanlı ve gönüllülerden oluşan heyet, hastalıkları nedeniyle evinden çıkamayan yaşlı hastaları ziyaret ederek kandillerini tebrik etti.

Hasta ve yakınları, kendilerini bu güzel zamanlarda, önemli gün ve gecelerde unutmayıp ziyarete gelen din görevlileri ile TDV Kadın Kolları gönüllülerine teşekkür ederek hayır duada bulundu.

Diyanet Haber’e açıklamalarda bulunan İl Müftüsü Naci Çakmakçı, "TDV Kadın Kolları marifetiyle hasta yaşlılarımızı ziyaret ederek gönüllerini ve dualarını almak istedik. Tecrübe çınarları olan yaşlılarımız, dünyada rahmet ve bereket, ahirette mağfiret ve cennet vesilesidir. Yaşlılara hürmet, ömrü bereketlendirir. Onlara saygı ve hürmeti elden bırakmamalı ve hepimizin bir gün yaşlanacağını aklımızdan çıkarmamalıyız. Tebessüm sadakadır, sadaka ise iyiliktir. İyilik yolunda atılan her adımın ne kadar büyük değer ifade ettiği bilincini sağlamalı ve bu yoldaki hasletlerin yaygınlaşmasına vesile olmalıyız. Tek gayemiz iyiliğin her alanda yaygınlaşmasına vesile olmaktır." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan