Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Bağlar Şubesi, hayırseverlerle ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü oluyor.

TDV Bağlar Şubesi tarafından düzenlenen yardım kampanyası kapsamında TDV Kadın Kolları, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu görevlileri, din görevlileri ve gönüllüler tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere yardım ulaştırılıyor.

Hayırseverlerin desteği ile temin edilen yardımlar, görevli ve gönüllüler tarafından ihtiyaç sahibi ailelere teslim ediliyor.

"Her daim iyiliğin öncüsü olduklarını" belirten Bağlar İlçe Müftüsü Hasan Yardak, “Hayırseverlerimizin yardımları ve kardeşlerimizin gayretleriyle birçok ihtiyaç sahibi kardeşimize ulaştık. Bu mübarek günlerde yalnız olmadıklarını gösterdik. İhtiyaç sahiplerini belirlerken, özenli bir çalışma yürüterek gerçek ihtiyaç sahiplerini bulmaya gayret ettik. Hayırseverlerimizin yardımlarıyla mağdur ve ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmaya devam etmek için imkanı olan kardeşlerimizi bu kutlu hayır kervanına destek olmaya ve mağdurların umudu olmaya davet ediyorum. Emeği geçen tüm kardeşlerimize de şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

TDV Bağlar İlçe Sorumlusu Şeyhmus Örnek ise “Hayırseverlerimizin destekleriyle kurulan Hayır Marketi'miz aracılığıyla bin 500 aileye ulaştık. Ramazan ayı münasebetiyle gıda kolisi, zekat ve sadaka gibi nakdi yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık. Yetim çocuklarımıza kıyafet hediye ederek sevindirdik.” diye konuştu.

Editör: Mehmet Çalışkan