Manisa Haberleri

manisa haberleri ve güncel manisa gelişmeleri, manisa ile ilgili tüm video, manisa fotoğrafları ve manisa haberleri Diyanet Haber sitemizde


Manisa Müftülüğü

Manisa İl Müftülüğü, 2024 Yılı Hac Organizasyonunda kutsal topraklara gidecek hacı adaylarının hazırlık işlemlerini sürdürüyor.

Manisa Müftülüğü

Manisa’da 500 yıllık tarihi Sultan Camii teravih sonrası sadece kadınlara hizmet verdi.

Manisa Müftülüğü

Manisa İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Manisa Şubesince Uluslararası öğrencilere yönelik iftar programı düzenlendi.

Ramazan

Manisa Ulu Camii ve Fethiye Medresesi üniversiteli gençleri iftarda buluşturdu.

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığı, Manisa merkez ve ilçelerinde itikafa girilebilecek camileri belirledi.

Manisa Müftülüğü

Manisa İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Manisa Şubesi tarafından "Dünya Yetimler Günü"nde iftar programı düzenlendi.

Manisa Müftülüğü

Manisa İl Müftülüğü personeli geleneksel olarak düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Manisa Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından vatandaşlara yönelik "Hafız Kal" temasıyla düzenlenen yarışmanın Manisa finalisti belli oldu.

Ramazan

Manisa'da Diyanet İşleri Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğinde Ramazan ayı münasebetiyle 15-18 Mart tarihlerinde ortaokul öğrencilerine yönelik...

Manisa Müftülüğü

Manisa İl Müftülüğü Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Gençlik Çalışmaları Merkezi’nde Ramazanın asırlık geleneği "mukabele" programına Manisalı hanımların ilgisi yoğun oldu.

Manisa Müftülüğü

Manisa İl Müftülüğünce üniversiteli öğrencilere yönelik başlatılan "TDV ile Oku-yorum" kitap okuma etkinliği kapsamında okunan kitapların tahlili TDV Gençlik Merkezinde...

Manisa Müftülüğü

Manisa İl Müftülüğünce düzenlenen "Kafama  Takılanlar" konulu programda Prof. Dr. Çağfer Karadaş, gençlerin sorularını yanıtladı.