TDV Manisa Şubesi tarafından her sene geleneksel hale gelen programa "Unutursan Yetim Kalır" projesi kapsamında yıl boyunca destek sağlanan 30 yetim çocuk ve ailesi katıldı.

Programda misafirlere hitap eden İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, “Bizler, yetim bir peygamberin ümmeti olarak, yetimleri ümmetin emaneti olarak gören bir milletin ahfadı ve evlatlarıyız. Bu vesileyle duamız o dur ki Rabbim bizleri asıl zor yetimlik olan imandan, ibadetten ve ahlaktan yoksun bırakmasın. Birbirini Allah için seven ve Allah için omuzlayan, elinden tutan dertleriyle hemdem olan hayırlı ve bahtiyar kullarından eylesin." dedi.

Müftü Kabukçu, "Ramazan günlerinin başlangıcındayız, Rabbim kalan günleri de sağlık afiyet içerisinde eda etmeyi cümlemize nasip eylesin. Tabii ki dualarımızın arasında ihmal edemeyeceğimiz, bizler rahat soframızda iken Gazze’de ve Doğu Türkistan özelinde dünyanın farklı yerlerinde mazlum kardeşlerimiz için de duacıyız. Rabbim onların yar ve yardımcısı olsun. Onlara yardım ederken bizi de buna vesile olanlardan eylesin. Bugün iyilik soframıza gelerek bizleri onurlandırdınız, teşriflerinizden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hem bu organizasyonda hem de Allah’ın emaneti yetimlerimize hamilik yaparak onların hüznüne de sevincine de ortak olan TDV Manisa Şubesi görevli ve gönüllülerimize de emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Programda TDV Manisa Şubesi Kadın ve Gençlik Kolları gönüllüleri tarafından çocuklara çeşitli eğlenceli etkinlikler gerçekleştirildi.

Program çocuklara bayram harçlığı ve hediye takdimiyle sona erdi.

Editör: Mehmet Öztürk