Hacı İsmail Bal 4-6 Yaş Kur’an Kursunda düzenlenen merasime İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, kurs öğreticileri ile öğrenci ve velileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda öğrenciler kursta öğrendikleri Kelime-i Tevhid, Kelime-i Şehadet, salavat ve tekbir getirdi. Ezberledikleri yemek duası ile harfleri koro halinde okuyarak ilahiler söyledi.

Hakkari Minikler Kur'ana Geçti 33

Programda konuşan İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu "Çocuklar, sizi çok seviyoruz. Hepiniz  zeki ve çalışkansınız. Sizinle iftihar ediyoruz. Öğrendiklerinizi burada tekrar etmeniz bizleri mutlu etti." dedi.

İl Müftüsü Fakirullahoğlu, "Ahlaklı ve ihlaslı bir nesil yetiştirmenin ilk adımı 4-6 yaş kurslarıdır.  Çocuklarımızın geleceği burada vermeye başladığımız eğitimle şekillenecektir. Yarının büyükleri bu çocuklar olacaktır. Bunları ne kadar iyi yetiştirirsek geleceğimizden o kadar emin olabiliriz. Bu vesileyle çocuklarını kurslarımıza gönderen anne babalar ile onları en iyi yetiştirmek için gayret gösteren hocalara teşekkür ederim." ifadelerinde bulundu. 

Hakkari Minikler Kur'ana Geçti 11

Program, minik öğrencilere belge ve hediyelerinin verilmesinden sonra İl Müftüsü Fakirullahoğlu tarafından yapılan dua ile sona erdi.

Editör: Ömer Ceylan