Kur'an Haberleri

Kur'an haberleri ve güncel Kur'an gelişmeleri, Kur'an ile ilgili tüm video, Kur'an fotoğrafları ve Kur'an haberleri Diyanet Haber sitemizde


Van Müftülüğü

Van Muradiye İlçe Müftülüğüne bağlı İlçe Halk Kütüphanesi 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri, Kur'an okumanın sevincini yaşadı.

DİTİB

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Duisburg Merkez Camii’nde düzenlenen “Kur’an Ziyafeti ve Sabah Namazı Buluşması” programına cemaat yoğun...

#KEŞFET

Hatim nedir? Hatim Duasına Başlamadan Önce Okunması Gerekenler, Hatim duasının arapçası ve türkçesi, Hatim'den sonra dua etmenin hükmü nedir?

#KEŞFET

Kadir gecesini nasıl ihya etmeliyiz? Peygamberimiz (sas) Kadir Gecesini nasıl geçirirdi? Kadir Gecesinin Fazileti, Kadir Gecesinin Önemi

Diyanet Takvimi

Bir Ayet: "De ki: O, Allah’tır, tektir. Allah Samed’dir (Her şey O’na muhtaçtır; O, hiçbir şeye muhtaç değildir). Doğurmamış ve...

Diyanet Takvimi

Bir Hadis: "Kim inanarak ve sevabını Allah’tan umarak Kadir gecesini ihya ederse geçmiş günahları affolunur." (Buhârî, Fadlu Leyleti’l-Kadr, 3)

DİYANET HABER

Üsküdar Ferah Merkez Camii'nde 8 yıldır yürütülen "Anne çocuk el ele haydi mukabeleye" projesiyle onlarca çocuğun katılımıyla mukabele geleneği yaşatılıyor.

#KEŞFET

Namazda tilavet secdesi nasıl yapılır? Namazın dışında tilavet secdesi nasıl yapılır? Tilavet secdesinin hükmü nedir?

#KEŞFET

Tilavet secdesi cemaat halinde mi yapılmalıdır? Tilavet secdesi tek mi yapılmalıdır? Tilavet Secdesi Nasıl Yapılır?

Samsun Müftülüğü

Samsun Atakum İlçe Müftülüğüne bağlı Türkiş Camii’nde Kur'an-ı Kerim okumayı öğrenen 22 kursiyer belge aldı.

Adana Müftülüğü

Adana Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ev sahipliğinde "Üniversitelerarası Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması"nın bölge finali gerçekleştirildi.

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarında eğitim gören minik öğrenciler Kur'an-ı Kerim'e geçmenin sevincini yaşadı.