Kermes Haberleri

kermes haberleri ve güncel kermes gelişmeleri, kermes ile ilgili tüm video, kermes fotoğrafları ve kermes haberleri Diyanet Haber sitemizde


Konya Müftülüğü

Konya Güneysınır İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Güneysınır Şubesi iş birliğiyle Filistin yararına kermes açıldı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Van İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Van Şubesince "Filistin Dayanışma Çarşısı" kermesi düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kastamonu Bozkurt İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bozkurt Şubesi iş birliğiyle "Bozkurt'tan Gazze'ye İyilik Köprüsü" temasıyla kermes açıldı.

Bursa Müftülüğü

Bursa Gürsu'da Yüksel Bodur İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından Filistin yararına düzenlenen kermesten elde edilen gelir Türkiye Diyanet Vakfı'na bağışlandı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Tunceli Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Tunceli Şubesi tarafından geliri Gazze'ye ulaştırılmak üzere hayır kermesi açıldı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Muğla İl Müftülüğü ve Menteşe İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Muğla Şubesi tarafından Gazze yararına "Hayır Çarşısı" açıldı.

Karaman Müftülüğü

Karaman İl Müftülüğü organizesinde Filistin’e destek kermesi düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kütahya Simav İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Simav Şubesi organizesinde Simav Diyanet Gençlik Merkezince "Özgür Filistin Kermesi" düzenlendi.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bismil'de Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesinde Filistin'e destek amacıyla düzenlenen kermes geliri TDV Bismil Şubesine emanet edildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Adıyaman Besni İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Besni Şubesi organizesinde Filistin yararına açılan kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Sivas Müftülüğü

Sivas Zara İlçe Müftülüğü öncülüğünde kurumlar iş birliğiyle Filistin'e destek olmak için kermes ve yürüyüş düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il ve ilçe müftülüklerince Filistin yararına kermesler açılıyor.