Kermes Haberleri

kermes haberleri ve güncel kermes gelişmeleri, kermes ile ilgili tüm video, kermes fotoğrafları ve kermes haberleri Diyanet Haber sitemizde


Sakarya Müftülüğü

Sakarya'da Filistin yararına açılan hayır çarşısında konuşan İl Müftüsü Mehmet Aşık, "Filistin ve Kudüs ümmetin, İslam'ın meselesidir." dedi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Adana Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu’nda Filistin yararına kermes düzenlenerek elde edilen gelir Türkiye Diyanet Vakfı Adana Şubesine bağışlandı.

Batman Müftülüğü

Batman Kozluk İlçe Müftülüğü tarafından Filistin halkı yararına kermes düzenledi.

Kahramanmaraş Müftülüğü

Kahramanmaraş Meliha Kekeç Kız Kur'an Kursu ve Necmettin Erbakan Kız İmam Hatip Lisesi iş birliğiyle Gazze'ye yardım kermesi düzenlendi.

Düzce Müftülüğü

Düzce İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Düzce Şubesi tarafından Filistin halkına destek amacıyla kermes düzenlendi.

Konya Müftülüğü

Konya Seydişehir İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Seydişehir Şubesi iş birliğiyle Filistinliler yararına açılan kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kilis Müftülüğü

Kilis İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kilis Şubesince Filistin'deki mazlumlara destek olmak amacıyla hayır kermesi düzenledi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il ve ilçe müftülüklerince Filistin yararına açılan kermeslerde vatandaşlar hayırda yarışıyor.

Mersin Müftülüğü

Mersin Gülnar İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Gülnar Şubesi organizasyonu ile Filistin yararına kermes düzenlendi.

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Espiye Şubesi öncülüğünde Filistin’e destek kermesi açıldı.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Sapanca İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sapanca Şubesi öncülüğünde Filistin’e destek kermesi açıldı.

Şırnak Müftülüğü

Şırnak İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Şırnak Şubesi tarafından Filistin halkına destek amacıyla kermes düzenlendi.