Güneysınır İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Güneysınır Şubesi işbirliğiyle, İsrail tarafından zulüm ve katliama maruz bırakılan Filistin Gazze’li Kardeşlerimize destek amacıyla düzenlenen kermes dualarla açıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kermeste kurulan stantlarda Kur'an kursu öğreticileri ile gönüllü kadınların hazırladığı ev yemekleri, kurabiye, tatlı ve yöresel ürünler satışa sunuldu.

Güneysınır Gazze Kermesi 22

Kermesin açılışına; Güneysınır Kaymakamı Oğuz Yiğit, İlçe Belediye Başkanı Ahmet Demir, İlçe Müftüsü Salim Erkeç ve kurum amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Güneysınır Gazze Kermesi 33

Kaymakam Oğuz Yiğit’in açılış konuşması ve İlçe Müftüsü Salim Erkeç tarafından yapılan dua ile açılışı gerçekleştirilen kermes 3 gün sürdü.

Güneysınır Gazze Kermesi 11

Filistin halkına destek olmak amacıyla kermeste bulunduklarını, az da olsa Filistin’e destek oldukları için mutlu olduklarını ifade eden gönüllüler, "Filistin halkına destek olmak amacıyla burada toplandık. Hazırladığımız ürünlerin hepsi el emeği. Amacımız az da olsa Filistin’deki kardeşlerimize destek olmak. Burada bulunduğumuz için mutluyuz. Ürünlerden elde edilen gelirin parası tamamen  Gazzeli kardeşlerimiz için harcanacak." diye konuştular.

Güneysınır Gazze Kermesi 55

Editör: Ömer Ceylan