Kastamonu Haberleri

kastamonu haberleri ve güncel kastamonu gelişmeleri, kastamonu ile ilgili tüm video, kastamonu fotoğrafları ve kastamonu haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kastamonu Müftülüğü

Kastamonu'daki Şeyh Şaban-ı Veli Türbesi yenileme çalışmaları ardından ziyarete açıldı.

Kastamonu Müftülüğü

Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Diyanet Akademisi 1. Dönem Mezunlarından Kastamonu'ya atanan aday din görevlilerinin göreve başlama törenine katıldı.

Kastamonu Müftülüğü

Kastamonu Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından düzenlenen "Baba Okulu Semineri"nde katılımcılara belgeleri takdim edildi.

Kastamonu Müftülüğü

Kastamonu Müftülüğü Hepkebirler Kız Kur’an Kursu'nun emekli öğreticisi Yıldız Yaykan, vefat etti.

Kastamonu Müftülüğü

Kastamonu İl Müftülüğünce Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli Camii'nde "Sabah Namazı Buluşması" düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kastamonu İl Müftülüğü tarafından "Baba Okulu Seminerleri" başlatıldı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde sürdürülen "Gençliğe Değer" projesi kapsamında ara dönem kampları düzenleniyor.

GÜNDEM

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde, yolcu otobüsünün tarlaya devrilmesi sonucu 6 kişi yaşamını yitirdi, 33 kişi yaralandı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kastamonu Bozkurt İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bozkurt Şubesi iş birliğiyle "Bozkurt'tan Gazze'ye İyilik Köprüsü" temasıyla kermes açıldı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kastamonu Müftülüğü, "Sınav Arası Çorba Molası" sloganı ile Kastamonu Üniversitesi Kütüphanesi önünde üniversiteli öğrencilere çorba ikramında bulundu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kastamonu İl Müftülüğünün ev sahipliğinde "Bölge İl Müftüleri İstişare Toplantısı" gerçekleştirildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonu ile kutsal topraklara gidecek vatandaşlara yönelik müftülüklerce seminerler düzenleniyor.