Kastamonu Haberleri

kastamonu haberleri ve güncel kastamonu gelişmeleri, kastamonu ile ilgili tüm video, kastamonu fotoğrafları ve kastamonu haberleri Diyanet Haber sitemizde


GÜNDEM

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde, yolcu otobüsünün tarlaya devrilmesi sonucu 6 kişi yaşamını yitirdi, 33 kişi yaralandı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kastamonu Bozkurt İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bozkurt Şubesi iş birliğiyle "Bozkurt'tan Gazze'ye İyilik Köprüsü" temasıyla kermes açıldı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kastamonu Müftülüğü, "Sınav Arası Çorba Molası" sloganı ile Kastamonu Üniversitesi Kütüphanesi önünde üniversiteli öğrencilere çorba ikramında bulundu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kastamonu İl Müftülüğünün ev sahipliğinde "Bölge İl Müftüleri İstişare Toplantısı" gerçekleştirildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonu ile kutsal topraklara gidecek vatandaşlara yönelik müftülüklerce seminerler düzenleniyor.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kastamonu Müftülüğü İbişler Köyü Kütükler Mahalle Camii İmam Hatibi Mehmet Semerci (52) vefat etti.

GÜNDEM

Kastamonu'da, kar nedeniyle kapanan 301 köy yolunun ulaşıma açılması için çalışmalar sürüyor.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il ve ilçe müftülüklerince ülke genelinde düzenlenen "Aile İçi Şiddetin Önlenmesinde Dini Referanslar" konulu seminerler devam...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kastamonu İhsangazi İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından üniversite öğrencilerine yönelik Japonca kursu düzenlendi.

Kastamonu Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, Kastamonu'da "İlim Hikmet Sofrası Cumartesi Sohbetleri" programına katıldı.

Kastamonu Müftülüğü

Kastamonu İl Müftülüğü tarafından Hz. Pir Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik "Kudüs" konferansı düzenlendi.

Kastamonu Müftülüğü

Kastamonu İl Müftülüğü "Gençlik Koordinatörleri İstişare Toplantısı" düzenledi.