Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde sürdürülen "Gençliğe Değer" projesi kapsamında il ve ilçe müftülüklerince "Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı" düzenleniyor.

Gençlerin milli ve manevi değerlerine bağlı, medeniyet perspektifine sahip bir şekilde yetişmelerine katkı sunmak, gençlere yönelik hizmetlere ivme kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen kamplara gençler yoğun ilgi gösteriyor.

Altı Eylül Gençlik Kampı 11

Balıkesir

Altıeylül İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatürlüğü organizesinde Kepsut İmam Birgivi Kur'an Kursu’nda üç günlük kamp programı düzenlendi.

Gençlik Koordinatörü Emine Eyiol rehberliğindeki kamp programına Zeynep Duran, Elif Korkut, Seher Ay, Nahide Küçük, Rabia Şen, Fatma Şule Akyıldız ve Hilal Ulu ve 35 öğrenci katıldı.

Altı Eylül Gençlik Kampı 22

Kampın son gününde öğrenciler tarafından düzenlenen veda programında, Balıkesir İl Müftü Yardımcısı Sedanur Sezen, Atıeylül İlçe Müftüsü Hayati Yelkovan ve Kepsut İlçe Müftüsü Muharrem Dutar gençlerle bir araya geldi.

Altı Eylül Gençlik Kampı 33

Özgür Filistin için farkındalık oluşturulan program sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Bingöl

Bingöl İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından "Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı" gerçekleştirildi.

Selahattin Eyyübi Camii Kur'an Kursunda üç gün süren kampa kız ve erkek toplam 40 öğrenci katıldı.

Bingöl Gençlik Kampı 33

Kampta İl Müftüsü Mustafa Topal, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özer Gençlik Koordinatörleri, manevi danışmanlar ve cami görevlileri öğrencilerle buluştu.

Bingöl Gençlik Kampı 22

Kampta öğrencilerin faydalanabileceği manevi,  kültürel ve sosyal etkinlikler düzenlendi.

Kastamonu

Kastamonu İl Müftülüğünce gerçekleştirilen "Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı"nda öğrenciler, sinema etkinliğinde buluştu.

Kastamonu Gençlik Kampı 11

İl Müftülüğü Konferans Salonundaki etkinlik sonrası öğrencilerle bir araya gelen İl Müftüsü Bekir Derin, öğrencilere; eğlenirken öğrenmenin en etkin öğrenme olduğunu ve düzenlenen kampa katılanlara teşekkür etti.

Müftü Derin, "Değerler eğitimi, sosyal etkinlikler, kitap okuma,  sohbet halkaları, sportif ve kültürel faaliyetler gibi etkinliklerle dolu dolu geçirerek, hem öğrenme hem de eğlenme fırsata yakalamış oldunuz." dedi.

Gençliğe Değer Kampı Kastamonu 11

Programın ardından İl Müftüsü Bekir Derin, İl Müftü Yardımcısı Abdullah Köseoğlu ve Bozkurt İlçe Müftüsü Gökhan Kutluer tarafından kampa katılan öğrencilere hediye takdiminde bulunuldu.

Editör: Ömer Ceylan