Karaman Haberleri

karaman haberleri ve güncel karaman gelişmeleri, karaman ile ilgili tüm video, karaman fotoğrafları ve karaman haberleri Diyanet Haber sitemizde


Karaman Müftülüğü

Karaman İl Müftülüğü tarafından “Cami ve Gençlik Buluşması” düzenlendi.

Karaman Müftülüğü

Karaman İl Müftülüğü tarafından engelli vatandaşlara yönelik “Cami-Engelli Buluşması”  düzenlendi.

Karaman Müftülüğü

Karaman’da konuşan Dini Yayınlar Genel Müdürü Cafer Tayyar Doymaz, “Bizim inançta, ibadette ve sosyal hayatta istikameti yakalamamız gerekiyor.” dedi.

Karaman Müftülüğü

Karaman İl Müftülüğü, KYK yurtlarında açtığı stantlarla öğrencilere rehberlik ediyor.

Karaman Müftülüğü

Karaman İl Müftülüğü, "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında emekli din görevlilerini "Vefa Programı"nda buluşturdu.

Adana Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il ve ilçe müftülükleri tarafından "Mevlid-i Nebi Haftası" etkinliklerle kutlanmaya başladı.

Karaman Müftülüğü

Karaman İl Müftülüğü tarafından “Sabah Namazı Buluşmaları” düzenleniyor.

Karaman Müftülüğü

Karaman İl Müftülüğünce düzenlenen aile seminerinde çiftlerle bir araya gelen İl Müftüsü Faruk Gürbüz, ailenin büyük bir sorumluluk olduğunu söyledi.

Karaman Müftülüğü

Karaman İl Müftülüğünce "Koruyucu Aile Günü" etkinlikleri kapsamında "Bir Yetime Aile Olmak" konulu panel düzenledi.

Karaman Müftülüğü

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, kurban bağışında bulunarak TDV'nin 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Karaman ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Karaman Müftülüğü

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Karaman'da misafir edilen Cafer ve Şeyma Türkmen çifti, İl Müftülüğünce düzenlenen törenle dünya evine girdi.