Iftar Haberleri

iftar haberleri ve güncel iftar gelişmeleri, iftar ile ilgili tüm video, iftar fotoğrafları ve iftar haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kütahya Müftülüğü

Kütahya İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kütahya Şubesi iş birliğinde Roman vatandaşlara yönelik iftar programı düzenlendi.

Kahramanmaraş Müftülüğü

Kahramanmaraş Pazarcık İlçe Müftülüğü ve TDV Pazarcık Şubesi Engelli koordinatörlüğünce engelli bireyler ve aileleri için iftar yemeği düzenlendi.

GÜNDEM

Çorum'da Alaybey Caddesi'nde esnaf, her yıl ramazan ayının bir günü caddeye kurulan sofrada iftar yapıyor.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Medeniyetimiz inançları, kültürleri, renkleri farklı olmasına rağmen çok farklı özelliklere sahip olan insanlarla...

Kilis Müftülüğü

Kilis Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizasyonunda "Kardeşlik İftarı" düzenlendi.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri Talas İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Hacı Halil Bayraktar Camii'nde üniversiteli öğrencilere yönelik iftar programı düzenlendi.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri İl Müftülüğü tarafından personele yönelik "Geleneksel İftar Programı" gerçekleştirildi.

Yozgat Müftülüğü

Yozgat İl Müftüsü Ali Gülden, Ramazan Ayı İrşat faaliyetleri kapsamında Boğazlıyan ilçesinde bir dizi programa katıldı.

Rize Müftülüğü

Rize Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi tarafından Ramazan Ayında Kardeş Ülke-Kardeş Şehir Buluşmaları kapsamında Gürcistan Müftülerinin katılımıyla "kardeşlik...

Bursa Müftülüğü

Bursa Gürsu İlçe Müftülüğünce "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında iftar programı düzenlendi.

Mersin Müftülüğü

Mersin İl Müftülüğü, yetim ailelere ve sosyal hizmetlerde kalan çocuklar için "İftar Programı" düzenledi.

Kütahya Müftülüğü

Kütahya Gediz Müftülüğü, Ramazan ayının manevi atmosferini en güzelde yaşatmak, birlik ve beraberlik duyguları pekiştirmek  için  iftar sofraları kuruyor.