Iftar Haberleri

iftar haberleri ve güncel iftar gelişmeleri, iftar ile ilgili tüm video, iftar fotoğrafları ve iftar haberleri Diyanet Haber sitemizde


Ramazan

Ramazan ayının başlamasıyla Batı Trakya'da yaşayan Türkler arasında düzenlenen toplu iftarlar devam ediyor.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Gazze’deki zulme ilişkin, “Bütün dünyanın dikkatini çekmeye ve bu zulmün, soykırımın, katliamın durması...

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa Eyyübiye İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Eyyübiye Şubesi tarafından yetim ailelere iftar yemeği verildi.

Çorum Müftülüğü

Çorum Boğazkale İlçe Müftülüğü ilçedeki gençlere yönelik iftar programı düzenlendi.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Şanlıurfa Şubesi ve Kadın Kolları gönüllülerince gerçekleştirilen iftar programına onlarca yetim çocuk katıldı.

Osmaniye Müftülüğü

Osmaniye İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü ve TDV Kadın Kolları iş birliği ile engelli bireylere yönelik iftar programı düzenlendi.

Edirne Müftülüğü

Edirne İl Müftülüğü tarafından özel bireylere yönelik iftar programı gerçekleştirildi.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Şehitlerimizi Peygamber Efendimizin (s.a.s.) yanında konumlandırıyoruz” dedi.

Ramazan

Muş Valisi Avni Çakır, Ayşe Memiş Yatılı Kız Kur’an Kursu öğrencileriyle iftarda bir araya geldi.

DÜNYA

Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Türk-İslam Cemiyetlerinin desteğiyle Melbourne Din Hizmetleri Ataşeliği iftar programı düzenledi.

Manisa Müftülüğü

Manisa İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Manisa Şubesince Uluslararası öğrencilere yönelik iftar programı düzenlendi.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Batı Afrika ülkelerinden Nijerya’da ramazan vesilesiyle her gün ihtiyaç sahibi 250 kişiye iftar veriyor.