Hafız Haberleri

hafız haberleri ve güncel hafız gelişmeleri, hafız ile ilgili tüm video, hafız fotoğrafları ve hafız haberleri Diyanet Haber sitemizde


Çankırı Müftülüğü

Çankırı İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarından mezun olan hafızlar, belgelerini İl Müftüsü Mehmet Şahin'in elinden aldı.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri Melikgazi İlçe Müftülüğüne bağlı Taşçıoğlu Kur’an Kursu yönetici ve öğreticileri düzenledikleri yardım kampanyasıyla Gazze'ye destek oldu.

Kars Müftülüğü

Kars İl Müftüsü Hamza Bayram, düzenlenen iftar programında hafızlarla bir araya geldi.

Kilis Müftülüğü

Kilis İl Müftülüğü, düzenlediği iftar programıyla yetim aileler, hafızlık Kur’an kursu öğrencileri ve  üniversiteli gençleri buluşturdu.

Ramazan

Amasya İl Müftüsü Durmuş Ayvaz, Suluova Şehzadeler Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimi alan öğrencilerle iftar sevincini paylaştı.

Yozgat Müftülüğü

Yozgat İl Müftülüğü İmran Hafızlık Kız Kur'an Kursu öğrencisi Ruveyda Abdüllatif, 5 buçuk ay gibi kısa bir sürede Kur’an-ı Kerim’i...

Kayseri Müftülüğü

Kayseri İl Müftülüğü tarafından vatandaşlara yönelik "Hafızlık Yarışması" yapıldı.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Sultanbeyli Müftülüğü hafızlığını tamamlayan öğrenciler için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenledi.

DÜNYA

Diyanet İşleri Başkanlığınca görevlendirilen 19 hafız ramazan boyunca görev yapmak üzere Bosna Hersek'e geldi.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda hafızlık eğitiminde rekor kırıldığını bildirdi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Pendik İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen icazet merasimine katılan Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide Akbulut, "Konformizm, bizi birbirimizden koparttı, hassasiyetlerimizden...

Mersin Müftülüğü

Mersin'in Erdemli ilçesinde, eğitimini tamamlayan 80 hafız için icazet töreni düzenledi.