Gençlik Haberleri

gençlik haberleri ve güncel gençlik gelişmeleri, gençlik ile ilgili tüm video, gençlik fotoğrafları ve gençlik haberleri Diyanet Haber sitemizde


Balıkesir Müftülüğü

Balıkesir Manyas İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizesinde bir araya gelen gönüllü gençler, ceviz hasadı yapan çiftçilere destek oldu.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sakarya Şubesi organizesinde "Gençlik Buluşması Programı" düzenlendi.

Siirt Müftülüğü

Siirt İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizesinde düzenlenen "Gençlik Buluşmaları" sürüyor.

Çorum Müftülüğü

Çorum İl Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi, Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesine kayıt için gelen öğrencilere rehberlik hizmeti vermek amacıyla stant açtı.

Bayburt Müftülüğü

Bayburt İl Müftülüğünce gerçekleştirilen "Cami-Genç Buluşması"nda konuşan Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Resul Ertuğrul, "Hz. İbrahim gibi inançlı...

Karaman Müftülüğü

Karaman İl Müftülüğü tarafından “Cami ve Gençlik Buluşması” düzenlendi.

Manisa Müftülüğü

Manisa İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Manisa Şubesi Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üniversiteli gençlere yönelik "İçimizi Isıtan...

Çorum Müftülüğü

Çorum İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizesinde "40 Hadis Ezberleme Yarışması" düzenlendi.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığınca "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında "Büyük Gençlik Buluşmaları" düzenlenecek.

Samsun Müftülüğü

Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır, "Ahlaki dejenerasyonun arttığı bir dönemde dini eğitim ve manevi rehberlik sunma sorumluluğumuz var." dedi.

Şanlıurfa Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Şanlıurfalı gençler, dualarla umreye uğurlandı.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğü "Cami-Gençlik Projesi" kapsamında yarışmaya katılan ve dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.